Spareforslag

Sidste nyt, d. 11. October 2009

Spareforslag

Fungerer maskinens styring ikke efter hensigten, eller er den ikke så effektiv som du ønsker det? Så lad Dansk Maskin Automation tage et kig på den. Det kan blive betydelig billigere end at anskaffe en ny maskine.

Spar penge på ventilationen!    

Dansk Maskin Automation har mange års erfaring med installation af frekvensreguleringer på ventilationsanlæg. Her kan der mange gange spares rigtig mange penge. 

 

Energiovervågning 

Dansk Maskin Automation monterer også energiovervågning. Ved kontinuerlig registrering af energiforbruget kan der gives en alarm, hvis energiforbruget stiger ud over det normale. Der kan være mange årsager til, at energiforbruget stiger, bl.a. nedslidt værktøj, snavs der bremser maskinens bevægelser eller defekte lejer m.m.

Energiforbruget pr. produceret produkt kan vises.

Kontakt os, så finder vi også ud af, hvordan du kan følge med i dit energiforbrug.